WEBSHOP & WALK-IN SHOP open all Summer long! Coming to the shop? See our NEW Opening Hours.
Join Free or Sign in

Shopping Cart

Numatic George GVE370-2

In stock
Only 1 left
SKU
NuGo
€375.00

De alles-in-één stofzuiger. Te gebruiken als water- en stofzuiger en als extractiemachine voor het reinigen van tapijt en bekleding. Een zeer complete uitrustingskit wordt standaard meegeleverd!

De Numatic George is NIET uit voorraad leverbaar. 
Verwachte levertijd: 7 werkdagen 

Met Numatic George GVE-370 heb je altijd je natje en je droogje. Deze nat- en droogzuiger helpt je om jouw gehele woning makkelijk te reinigen. George is namelijk een echte alleskunner. Deze klassieke 'alles-in-één' is een echte familievriend, die stofzuigt, waterzuigt, harde vloeren schrobt en droogt, het tapijt diepreinigt en de stoffering reinigt.

De hele auto en het huis is dus schoon als je een rondje hebt gedaan met George. Bovendien hoef je niet keer op keer de stofzak te vervangen, want die raakt zelden vol met een inhoud van liefst 15 liter. En ook als je Numatic George GVE-370 als natzuiger gebruikt, hoef je hem niet keer op keer te legen. Dan heeft hij een inhoud van 9 liter. Ruim voldoende om alle tapijten in de auto te reinigen.

 

Laag energieverbruik

Numatic George GVE-370 verspilt niet te veel energie. Zijn energiezuinige Twinflo' motor verbruikt slechts 1200 Watt. En ook de powerflo' pomp verbruikt maar weinig energie. Je maakt dus beter schoon dan met de meeste stofzuigers, en je verbruikt daarbij een stuk minder stroom. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken over een hogere energierekening met de Numatic George GVE-370.

More Information
Inhoud 8.8kg
Afmeting 50cm x 36cm diameter
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account