Momenteel geen hinder door het Corona virus. Dringende levering? Kies Express Levering. Meer Info
Account aanmaken of Aanmelden

Winkelmandje

WEBSHOP DRAAIT OP 100%
WINKEL OUDENAARDE GESLOTEN

Eerst en vooral bedankt voor uw begrip over de maatregelen die we treffen in verband met de uitbraak van het COVID-19 virus. Deze maatregelen treffen we voor de veiligheid van onze klanten, onze medewerkers en om de verspreiding van het virus tegen te gaan welke potentieel onze onderneming zou kunnen lam leggen mocht één van onze medewerkers geïnfecteerd raken.

Dit is waarom we besloten hebben om onze Winkel in Oudenaarde volledig te sluiten tot wanneer het advies van de overheid hieromtrent wijzigt.

ZO BLIJF JE BEZIG

SHOP ONLINE

Deze draait op VOL VERMOGEN.

Selecteer Afhaal Punt > UPS of Express Levering |UPS tijdens het afrekenen om mogelijke vertragingen bij Bpost te voorkomen.

+ GRATIS ZATERDAG LEVERING!

BEL & HAAL OP

In dringende gevallen kan u in de webshop kiezen voor "Ophalen in Winkel".

We vragen u daarna ons te bellen om een ophaling te regelen, waarna wij u informeren over het uur waarop u uw bestelling kan komen ophalen.

KRIJG ADVIES

Detailing advies nodig?

Bel ons op +32 55 303 119 of stuur ons een e-mail of PB op sociale media

BLIJF VERANTWOORDELIJK, BLIJF VELIG
& KRIJG GRATIS CADEAU'S!

Als een teken van dankbaarheid om online te shoppen, in plaats van uzelf en anderen in gevaar te brengen, geven we GRATIS CADEAU'S weg bij elke bestelling, cadeau's die u bovendien zelf kan kiezen!

Wanneer u uw bestelling wil afrekenen, kan u uw cadeau's kiezen uit een lijst die automatisch berekend wordt aan de hand van uw bestelling.

BELANGRIJKE BOODSCHAP

We willen u een goede gezondheid toewensen en hopen dat u begrip kan opbrengen voor de inspanningen die we leveren om iedereen veilig en gezond te houden op het moment dat het virus zich verder aan het verspreiden is.